Надокнада пропуштене наставе из Клиничке микробиологије – школска 2022/2023. година

Надокнада из предмета Клиничка микробиологија за школску 2022/2023. годину ће се одржати у понедељак, 16. јануара 2023. године у периоду од 10 до 12 часова у горњој и доњој вежбаоници Института за микробиологију и имунологију.

Студенти ће надокнадити пропуштене наставне јединице у форми есеја. Есеј је неопходно да садржи минимум 500 речи и да покрије све релевантне аспекте свих лекција која је студент пропустио. Студенти морају да надокнаде све пропуштене наставне садржаје. Надокнађују се само ’’Лекције’’, НЕ и ’’Прикази случајева’’.

На следећем линку се налази списак студената који морају да надокнаде наставу из Клиничке микробиологије, као и списак свих наставних јединица које је сваки од студената пропустио.

Линк:

Списак студената који морају да надокнаде пропуштену наставу из Клиничке микробиологије

За студенте под редним бројевима 1-20, надокнада се одржава у горенаведеном периоду у горњој вежбаоници Института за микробиологију и имунологију (3. спрат).

За студенте под редним бројевима 21-47, надокнада се одржава у горенаведеном периоду у доњој вежбаоници Института за микробиологију и имунологију (2. спрат).

На надокнаду је неопходно донети индекс и хемијску оловку.

Списак студената који су успешно надокнадили пропуштену наставу ће бити истакнут на сајту Факлутета најкасније у среду, 18. јануара 2023. године.

Остале вести из категорије